Privatlivspolitik

Hvem er vi?

Vores webstedsadresse er: https://www.kruathai.dk.

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi ‘deler’ kun dine oplysninger med de it- og markedsføringssystemer, som vi anvender. Men dine data behandles ikke af andre end Kruathai.

Hvor længe vi gemmer dine data

Ved bestilling gennem vores hjemmeside, opbevarer vi dine data, for at kunne håndtere din reservation. Efterfølgende opbevarer vi dine data så længe, vi har et formål med dine data.

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsmails, vil vi endvidere opbevare dine data så længe du er tilmeldt denne tjeneste.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan til enhver tid anmode om, at blive oplyst om hvilke data vi har om dig. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Besvarelsen af en henvendelse som ovenstående kan forventes at tage op til 14 dage.

Hvor vi sender dine data

Ved bord-reservation bruger vi dine data i vores booking-system. Ved tilmelding til vores nyhedsmail, bruges dine data også i vores nyhedsmailssystem.