Vi besvarer nedenfor eventuelle spørgsmål du måtte have om Kruathai

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så ring gerne og spørg os.

Søg efter det du gerne vil vide

Nedenfor har vi samlet en bunke informationer omkring Kruathai, så du forhåbentligt kan få besvaret alle de spørgsmål du måtte have når du overvejer at spise i vores restaurant. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til, at kontakte os.

Hvor finder jeg Kruathai?

Vi har samlet oplysningerne om, hvor du kan finde Kruathai her.

Hvor kan jeg parkere?

Du er velkommen til at parkere på vores parkeringsplads, bemærk parkeringskort hentes i restauranten. Vi har dog begrænsede pladser. Derfor kan du også med fordel parkere i Trondur, som kun ligger 150 meter fra restauranten. Her er de første to timers parkering gratis.

Hvornår har Kruathai åben?

Vi har 3 forskellige åbningstider – én for restauranten, én for vores buffet og én for vores telefoner. Du kan få overblikket over de forskellige åbningstider nedenfor.

Åbningstider restauranten:

Tirsdag – torsdag: 15:30 – 21:00

Fredag – søndag: 15:30 – 21:00

Åbningstider buffet:

Buffeten er åben alle dage tirsdag-søndag fra kl. 17.00

Åbningstider telefon:

Tirsdag – torsdag: 14:30 – 20:30

Fredag – søndag: 14:30 — 20:30

Du kan afhente take-away i hele restaurantens åbningstid, du skal dog være opmærksom på, at køkkenet lukker en time før restauranten.

Kan man købe mad før buffeten åbner?

Ja. Restauranten åbner klokken før, men buffeten åbner først klokken 16.30. I dette tidsrum har vi et menukort, som du kan bestille mad fra.

Kan jeg købe take-away uden at bestille på forhånd?

Du er velkommen til at komme ind i restauranten og bestille din take-away. Vi oplever typisk en ventetid på ca. 15 minutter, men det afhænger af hvilke og hvor mange retter der bestilles. Du kan også altid bestille din take-away pr. telefon.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg ved Kruathai?

Hos Kruathai kan du både betale med kort, kontakter og Mobilepay.

Serverer Kruathai kun stærk mad?

Vores buffet er sammensat med udgangspunkt i, at der skal være noget for alle. Derfor er der både mad der er lidt stærkt, og noget der ikke er stærkt. F.eks. er vores forårsruller ikke stærke.

Er der altid mange vegetariske retter I buffeten?

Da vi skifter ud i retterne i buffeten i løbet af aftenen og har en varierende buffet fra dag til dag, så kan vi ikke garantere, at der altid er mange vegetariske retter I buffeten. Men vi har fast en salatbar og ris og/eller nudler. Derudover kan du med fordel ved reservation af dit bord oplyse, at du er vegetar, så vil vi gøre vores bedste for at tage hensyn til det.

Er Kruathai børnevenlig?

Hele familien kan spise hos Kruathai. Vi har højstole til de helt små og et badeværelse indrettet med pusleplads. Vi har også tegne ting til børnene. Derudover er vores buffet gratis for børn under 5 år – dog maks ét gratis barn pr. betalende voksen.

Er Kruathai kørestolsvenlig?

Ja, Kruathai er kørestolsvenlig. Vi har en niveau fri indgang uden trapper, og ét af vores toiletter er ekstra stort. Derfor er det også nemt at spise hos os, hvis du sidder i kørestol. Den kørestolsvenlige indgang findes på bagsiden af restauranten (ved parkeringspladsen).

Hvordan ser Kruathai ud indvendig?

Vi deler løbende billeder fra restauranten på vores Facebook og Instagram side. Men vi har også samlet nogle billeder fra restauranten her.

Hvad betyder Kruathai?

Kruathai betyder thaikøkken, og det er præcist hvad restauranten her er. I restauranten sælges thailandsk mad, tilberedt af thailændere.

Har du andre spørgsmål?

Vi besvarer gerne andre spørgsmål du måtte have, du kan ringe til os på tlf: +45 7583 7888