display:none
A la carte

A la carte

Hos Kruathai har vi et menukort med retter, som du kan bestille fra, når du besøger os. Du behøver altså ikke, at vælge buffet, når du besøger vores restaurant, hvis det ikke er det, du har lyst til.

Vores retter fra menukortet er særligt gode at vælge, hvis du har særlige ønsker til din mad. Det kan enten være grundet allergi, eller fordi du f.eks. er vant til at spise thailandsk mad og derfor ønsker din mad ekstra stærk.

Tilsvarende er vores menukort også godt for dig, som ønsker at spise før buffeten åbner. Du kan nemlig bestille fra vores menukort lige fra vi åbner, til køkkenet lukker.

Vores menukort:

Forretter – serveret med dip

1. Hjemmelavede forårsruller – kr. 45,-
4 stk. Forårsruller med svinekød, hvidkål, gulerødder og glasnudler.
Sur-sød chilisauce medfølger.

2. Vegetariske forårsruller – kr. 40,-
4 stk. Forårsruller lavede med hvidkål, gulerødder og glasnudler.
Sur-sød chilisauce medfølger.

3. Hjemmelavede indbagt kylling – kr. 50, –
200 g. Stegt, marineret kylling
Karrysauce og sur-sød chilisauce medfølger.

4. Hjemmelavede kyllingespyd (Satay Gai) – kr. 50,-
4 stk. Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk.
Hjemmelavet peanutsauce medfølger

5. Indbagte rejer (5 stk.) – kr. 50,-
Sur-sød chilisauce medfølger

A la carte
Hjemmelavede kyllingespyd
Et billede af vores indbagte rejer

Salat og suppe

6. Tom yum suppe (Tom Yum Goong) – kr. 85,-
Rejer, chilipasta, champignon, sherry tomater, limeblade, citrongræs, galanga, limesaft. Toppet med koriander.

7. Kokos suppe (Tom Kha Gai) – kr. 69,-
Kylling, kokosmælk, champignon, sherry tomater, limeblade, citrongræs, galanga, limesaft. Toppet med koriander.

8. Kød salat (Larb) – kr. 119,-
Svitset kød, krydderier, limesaft, rødløg, forårsløg, mynteblade og koriander.
Vælg mellem: Kylling, svinekød eller oksekød.

9. Papaya salat – kr.119,-
Grøn papaya, gulerødder, chili, hvidløg, sherry tomater, bønner, limesaft. Toppet med peanuts.

A la carte

Kokossuppe

Karry retter – serveret med ris

Nedenstående retter kan fås med:
– Tofu (vegetar): 89,-
– Kylling, svinekød eller oksekød: 109,-

10. Panang
Panang karry – kokosmælk, gulerødder, rød & gul peberfrugt, lange chili kaffir limeblade.

11. Rød karry (Gang Dang)
Rød karry – kokosmælk, bambus, bønner, rød peberfrugt, lang chili, thai basilikum.

12. Grøn karry (Gang Kiew Wan)
Grøn karry – kokosmælk, bønner, lange chili, thai basilikum.

A la carte
A la carte
A la carte

Wok

Nedenstående retter kan fås med:
– Tofu (vegetar), kylling, svinekød eller oksekød: kr. 109,-
– Rejer: kr. 119,-

13. Stegte ris
Æg, løg, hvidkål, gulerødder, soyasauce, østerssauce.

14. Stegte grønsager (Pad Nam Man Hoi)
Broccoli, gulerødder, champion, løg, peberfrugt, soyasauce, østerssauce (Anbefales med oksekød).

15. Pad Thai
Stegte nudler med æg, hjemmelavede sur-sød pad thaisauce, bønnespirer, toppet med peanuts.

16. Pad See Ew
Stegte nudler med æg, løg, broccoli, gulerødder, hvidkål, champion, soya-sauce, østerssauce.

17. Thai basilikum (Pad Kra Pao)
Stegt peberfrugt, bønner, champignon, rød lang chili, soyasauce, østerssauce, thai basilikum.

18. Thai ingefær (Gai Pad King)
Stegt kød, peberfrugt, løg, forårsløg lange chili, ingefær, soyasauce, østerssauce. (Anbefales Kylling kød)

19. Thai cashewnødder (Pad Meed Mamuang)
Stegt peberfrugt-mix, løg, gulerødder, champion, sød chili olie, soyasauce, østerssauce, cashewnødder.

Thai basilikum.
Pad See Ew
A la carte

Thai cashewnødder

Børneretter

20. Stegte ris med æg, toppet med hjemmelavede indbagt kylling – kr. 49,-

21. Stegte nudler med æg, toppet med hjemmelavede indbagt kylling – kr. 49,-

Ekstra tilbehørJasmine ris 20,-

Sticky ris – kr. 25,-

Spejlæg Thai style (Kai Dao) – kr. 15,-

Chashew nødder – kr. 20,-

Ekstra kød – kr. 20,-

Peanut sauce – kr. 15,-

Sur-søde chillisauce – kr. 10,-

Soyasauce – kr. 10,-

Drikkevarer:

Til ovenstående retter har vi selvfølgelig også drikkevarer. Vi har både thailandske drikke, sodavand, saftevand, øl, vin og diverse spiritus.

Det kan du læse mere om i vores menukort, som kan ses her.

A la carte

Book dit bord