Tidsbegrænset tilbud: Spar op til 10% på din take-away

Vi byder påskeferien velkommen med et tilbud i ugen op til påsken!

Derfor kan du fra tirsdag den 5. april til og med søndag den 10. april spare 10% på vores take-away ‘hovedretter’. Det vil sige, at du kan spare 10% på de retter der står i vores take-away menu under ‘salat og suppe’, ‘karry retter’, og ‘wok retter’ 🍜

Tilbuddet inkluderer altså ikke vores forretter, børneretter eller andet på take-away menuen.

Du bestemmer selv, hvor meget du køber og hvordan du sammensætter din menu 😉
Vi tager dog forbehold for, evt. udsolgte varer.

Er du i tvivl om hvilken ret du skal vælge?

Hvis du ikke er vant til thailandsk mad, kan det være svært at vælge – vi har trods alt et stort udvalg. En sikker vej er altid, at tage en snak med vores tjenere inden du bestiller. Hvis du f.eks. gerne vil have en stærk ret med oksekød, så kan de anbefale dig panang. Vil du gerne have “rigtig thai stærk” mad, så kan vores tjenere fortælle køkkenet herom, og så tilpasser de dit ønske. Vil du derimod gerne have en ret der ikke er stærk, men som indeholder nudler, så kan tjenerne f.eks. anbefale sig en pad thai, eller pad see ew. Uanset om du er til stærk eller mild mad, så har vi noget på vores take-away menu til dig 😉