Spis som thailænderne

Når vi har thailændere på besøg i restauranten som bestiller a la carte, så spiser de som regel anderledes end danskerne.

De thailandske gæster bestiller nemlig ofte en række forskellige retter. Dem stiller de i midten af bordet. Så beder om lidt ekstra tallerkener. Og så deler de, de forskellige retter ved løbende at tage lidt forskelligt over på deres egen tallerken.På den måde laver de “deres egen lille buffet” Hvor de alle kan smage lidt forskelligt 😉

Det er en super måde, at få blandet de milde retter med de lidt stærkere, men det er også en super måde både at få plads til forret og hovedret, og dessert selvom man ellers ikke ville kunne spise det hele selv.Skal du prøve at spise som en thailænder næste gang du er på besøg? Så blot nævn for tjeneren, at I ønsker at dele a la carte retterne.