Er du – eller kender du – vores kommende Sushi kok?

Vi har siden vi åbnede fået en del forespørgsler fra vores kunder på sushi. Og derfor søger vi en sushi kok!

Vi har en sushi arbejdsstation, kølemontre til den færdiglavede sushi og lignende som skal bruges til arbejdet. Vi mangler blot en erfaren sushikok der kan have ansvaret for vores Sushi.

Du ville skulle stå for både forberedelse af maden, løbende tilberedelse og lejlighedsvise hjælpe til med den øvrige servicering af vores søde kunder.

I dag består vores menukort af lækre thailandske retter som både sælges i form af buffet, a la carte, take-away, ved afholdelse af arrangementer og mad ud af huset.

Vores restaurant ligger på Dæmningen I Vejle. Vi holder lukket hver mandag, men åbent ugens øvrige dage. Vi vil i fællesskab, få aftalt dine arbejdstider.

Du vil blive en del af en tæt gruppe medarbejdere, der har et super sammenhold. Da halvdelen af kollegerne kan snakke thailandsk, vil det være en fordel hvis du også kan thailandsk. Men det er bestemt ikke et krav!

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en ansøgning og et cv til info@kruathai.dk hvis du hellere vil have en snak med os, så ring på +45 7583 7888 tirsdag-søndag fra 15 til 20.

Vi ser frem til at høre fra dig!