29. september er Danmarks officielle madspildsdag. I den anledning fortæller vi nedenfor om vores holdning til madspild.
Lige siden vi åbnede Kruathai, har vi tænkt i, hvad vi kan gøre for at mindske madspild i restauranten. Det er en ting vi ser som relevant for enhver restaurant, men især for restauranter der tilbyder buffet.
Der er flere grunde til, at vi går op i madspild. Den éne er, at vi synes det er synd og skam, når lækker mad går til spilde – især med tanke på alt det arbejde der ligger i, at skabe denne lækre mad.
Derfor tilmeldte vi hurtigt efter restaurantens åbning, Kruathai til Too Good To Go. Via Too Good To Go kan overskydende mad fra restaurantens buffet købes og afhentes ved lukketid.
Herudover har vi i forbindelse med international madspildsdag 2021 indført, en ekstra pris – 5 kr. – for hver forårsrulle og hver indbagt reje fra vores buffet som efterlades uspist på tallerkenen.
Dette tiltag skyldes, at vi alt for ofte oplever kunder som øser mere mad op end de kan spise.


Husk når du spiser buffet – du kan altid gå en ekstra gang. Så øs ikke mere op, end du er sikker på, at du kan spise.