Har du husket at booke din julefrokost?

Der er under 3 måneder til juleaften 🎄🎁

Det betyder at julefrokosterne nærmer sig. En del julefrokoster er bundet op på traditioner og indeholder de samme elementer – både den samme danske mad og de samme omgivelser. Hvis du vil prøve noget nyt, hvis du ønsker at have en hyggelig aften med lækker mad og hyggelig omgivelser, så book en julefrokost hos Kruathai.

Hos os får gæsterne formentlig ikke den samme mad som de skal have til næste julefrokost weekenden efter – og som de fik de foregående 2 weekender. Hos Kruathai får julen nemlig et “thailandsk twist”.

Vi sørger for lækker mad og god stemning. Vi spiller afdæmpet musik i løbet af aftenen og vores store lokaler er opdelt i forskellige sektioner så der er hyggeligt uanset om I kommer 5 eller 105 gæster.

Hvis I kommer 80 gæster eller derover – og I bestiller i god tid – så kan I endda få restauranten for jer selv. Dette kræver dog, at I booker i god tid, da det kræver, at vi ikke har andre reservationer på aftenen.

Kontakt os for at høre mulighederne for din julefrokost

Du er velkommen til at ringe til os +45 7583 7888 eller booke her.