display:none

Hvad betyder Kruathai?

Rent oversat betyder ‘Krua thai’ – ครัว ไทย)- Thai køkken. Derfor synes vi, det var nærlæggende at kalde vores restaurant Kruathai. Det er trods alt en thailandsk restaurant 😉

Og Kruathai er i sandhed et thailandsk køkken. Vi laver ikke blot thailandsk mad. Vi har også mange thailandske medarbejdere. I skrivende stund har alle vores kokke thailandsk oprindelse. Mens ca. halvdelen af vores tjenere også har en biologisk forbindelse til Thailand.

Og selvom mange af vores medarbejdere har levet de sidste mange år af deres liv i Danmark, så er Thailand stadig en stor del af hvem de er. Det er deres yndlingssted at rejse hen på ferie, de snakker og skriver stadig thailandsk og de spiser primært thailandsk mad.

Så hvis der er noget, som du gerne vil vide om Thailand, så er der en overvejende sandsynlighed for, at vores medarbejdere kender svaret.