Den sjove historie bag vores åbning

Opstarten af Kruathai var lidt speciel og kom lidt ud af det blå – og blev derfor også beskrevet af Vejle Amts Folkeblad.

Det specielle var, at lokalerne på dæmningen 39 stort set blev tomme fra den ene dag til den anden. Forinden havde Kruathais stifter Tikamporn Maisri længe snakket om, at få en restaurant, men de rette lokaler havde ikke budt sig. Da lokalerne på dæmningen blev fri, blev der taget en hurtig beslutning, og Kruathai blev til.

En ambitiøs målsætning:

Navnet på restauranten blev bestemt, menuen blev sammensat, hjemmesiden blev bygger og mere til. Og det skulle gå stærkt. For der var fastlagt en åbningsdag – den 28 maj – som var under 4 uger efter beslutningen om at stifte restauranten blev taget. Og som var blot 14 dage efter, lokalerne blev endeligt overleveret fra den tidligere restaurants ejer.

Derfor er der også mange praktiske ting, som først blev ordnet i løbet af de første måneder efter åbningen – f.eks. ændringer i restaurantens indretning.

Kommentarerne fra de forbipasserende:

Da vi startede med at gøre restauranten klar til genåbning var der meget der skulle ændres udendørs. Restauranten er spækket af vinduer som var dækket af ‘film’ der reklamerede for den forrige restaurant. Da vi gik og fjernede det, for at gøre klar til det nye, kom der mange forbi og spurgte hvad der skulle ske. Den mest hørte kommentar var:

Og I tør godt åbne en restaurant nu?

Og ja, der var god grund til spørgsmålene. Vi havde lige været igennem en lang corona-nedlukning og vidste ikke om det ville ske igen. Men det korte svar var: Ja. Det turde vi godt.